Wie zijn we en wat doen we?

Je bent op bezoek bij de BRICKIEZ webwinkel, een hobbyproject waar je grappige handgemaakte legosieraden kunt kopen. Onze bedrijfsgegevens zijn:

BRICKIEZ
Julianastraat 30
5104ER Dongen
Kamer van Koophandel: 70425949
IBAN NL61 KNAB 0605 2136 23

Levering

Omdat we een hobby webshop zijn kunnen we je niet hetzelfde beloven als al die grote bekende webwinkels. We doen ons uiterste best om de door jou bestelde BRICKIEZ naar je toe te sturen. Houd rekening met een levertijd van twee tot zeven werkdagen. We leveren voorlopig alleen in Nederland.

Verzendkosten

Wij sturen één BRICKIEZ binnen Nederland op voor € 1,50. Twee BRICKIEZ voor € 2,50 enzovoort afhankelijk van het totaalgewicht. Is het orderbedrag meer als € 30.- dan sturen we het voor niks op.

Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling, dan kun je deze in overleg met ons terugsturen. Je betaald hiervoor eerst zelf de portokosten. Deze krijg je dan bij ontvangst weer van ons terug samen met het bedrag van je bestelling. Stem je retour s.v.p. van te voren af met onze klantenservice: klantenservice@brickiez.com

Je mag je bestelling zonder opgaaf van reden terugsturen naar ons adres.
Wettelijk moet je een retourtje binnen 14 dagen na de aankoop aanmelden bij ons en daarna heb je nog 14 dagen om je goederen terug te sturen maar daar doen we niet zo moeilijk over, als je bv voor een verjaardag wat wilt kopen en je komt met de dagen niet uit, geen probleem, gewoon even van te voren melden dat je graag wat meer bedenktijd wilt en dan krijg je na die 30 dagen ook gewoon je geld nog terug als het niet past of niet in de smaak valt.

Defect of incompleet

Is er iets bij ontvangst kapot of niet aanwezig, dan zorgen wij voor vervanging, voor reparatie of voor nalevering van het ontbrekende onderdeel. De kosten daarvan zijn voor rekening van ons.
Laat eventuele klachten zo snel mogelijk weten, we hanteren geen deadline maar binnen een redelijke termijn zou fijn zijn.
Komen er na enige tijd gebruik gebreken naar voren of heb je klachten over duurzaamheid o.i.d. neem dan eerst contact met ons op waarna wij de klacht bekijken.
Mocht de klacht gegrond zijn dan wordt het artikel vervangen of indien je dat wenst geld terug betaald. In beide gevallen zijn alle verzendkosten voor ons.

Retour betalingen vinden zoals wettelijk verplicht zowiezo binnen 14 dagen plaats, maar in de praktijk binnen enkele dagen als het artikel hier binnen is gekomen.
Voorwaarde is wel dat het artikel niet is beschadigd, niet is gebruikt of nog in de originele verpakking zit.

Betaling

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Garantie

Op alle artikelen heb je een garantie van een maand. Defecten of schade door oneigenlijk gebruik valt hier natuurlijk niet onder.

Klachtenregeling

We denken dat we er samen altijd wel uit komen. Toch beschikt BRICKIEZ over de volgende klachtenprocedure en behandelt klachten overeenkomstig deze klachtenprocedure.

  1. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij BRICKIEZ, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd.
  2. Bij BRICKIEZ ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
  3. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.
  4. Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer. Bij klachten die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden heeft de consument de mogelijkheid om zijn klacht door Stichting GeschilOnline (www.geschilonline.com) te laten behandelen, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie.Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).
  5. Een klacht schort de verplichtingen van BRICKIEZ niet op, tenzij BRICKIEZ schriftelijk anders aangeeft.
  6. Indien een klacht gegrond wordt bevonden door de BRICKIEZ, zal BRICKIEZ naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren.

Overige voorwaarden

BRICKIEZ kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.

BRICKIEZ zijn niet bedoeld voor kinderen onder de drie jaar. Daar waarschuwen we voor op onze site en op de verpakking / bijsluiter bij onze producten. We vertrouwen erop dat degene die de BRICKIEZ aanschaft de verantwoordelijkheid draagt voor het veilig omgaan met de BRICKIEZ.

Ondanks dat deze site met de grootste zorg is samengesteld kan het zijn dat er fouten in staan. Daarom is alles onder voorbehoud.